!!..find me here on this link..!!!

..DARI HATI TURUN KE KAKI..

wha..
agak menarik bagi tajuk ni pulak daa..
hah..
kawan2..
sy ada cerita baru..
ceh..
ayat ni halamak...

mengikut adik sy iaitu sabarina( k FINE...)
dia merupakan seorang adik yg agak annoying sekali d skola..
takde la..
actually dia ni kawan baek la lebih kurang camtu la bunyiknye..
dia ni selalu je ingin kelihatan smart..
tapi dia sebenarnye smarties..
taw tak knapa smarties..
ye la smarties kan manis ala yg slalu budak2 makan tu..

























ha tu la dia..
taw tak nape sy panggil dia smarties..??
sebab apa2 pon kalau sy cakap ngan dia walhal bende tu tak lawak pon..
dia nak senyum jugak..
tak kire la...
sampai kan aku nak serious2 pon tak boleyh asyik nak gelak je..
tetapi bg sy dia merupakan seorang adiks yg kesian..
taw knapa..??


nak taw ke knapa..??
erm...
nak taw gak..??
TANYA LA DIA SENDIRI KAT URL ni..
http://sabrinafnd.blogspot.com..

tanya la dia..
uppps..
dia ni angin skit taw..
jaga2 k..??


SELAMAT MENCUBA..
ehehe

5 comments:

sabrina fnd said...

k fine...wat ever. but it so sweet sis..
huhu...
thanx 4 ur appreciating...haha
sbnar nya cik farah niii kalu nk bcakap ngan dia kna tgok muka dia...bler dah tgok x leh ckap lak..
haha
saper kah yg harus dperslahkan..
mereka dan kluarga mreka kah??,, ataupun sya jer kot...hihi.
pape pun best gler dpt kakak yg senteng cam dia ni...haha

when a [sportsgirl] wrote a blog said...

yeah it is too sweet actually..
4 u sis..
its ok laa..
laa..
sape soh ko tgk muke aku..
jgn tatap lame2 kang haaa...
aku pukau ko kang nak..?
ahahah..
well..
im here glad to say that im so happy be friend wif ya..
u r the best...
insyaallah....

when a [sportsgirl] wrote a blog said...

jadilah adik yg baik yg selalu mendengar nasihat kakaknya ok..
whaaa...
k fineee............

sabrina fnd said...

ok kna la salu dgar ckap kakak kan...
kalu x derhaka nmanyer...wawawa.
k fineee/....pape pun gaya jer lebih...
opppsss u touch my heart la...
assalamualaikuMM....
ahaha.....

when a [sportsgirl] wrote a blog said...

owh nice..
U TOUCH MY HEART FEELING TOO..
blueks..!!!!

ahahahahah...
bgtaw mama kang...
kahkah..
pape pon 2 adiks jgn nak nakal ngat ngan akak..
tapi akak ni akak bongsu le..
adik ni lak adik sulong..
ahahaha

Related Posts with Thumbnails