!!..find me here on this link..!!!

..TRIBUTE TO MY LATE PEN DRIVE KINGSTON..




haa ni la arwah pendrive aku yang ilang dek kerana budak2 yang mencurik kat sekolah uh..
ade ke patut dia curik pendrive..
kalau aku dapat taw sape yang ngameknye...
soalan first akan kuar dr mulut aku neh adalah:
"APE YANG KAMU SUKE BENO NGAN PENDRIVE TU?? BUKANNYE BOLEH BAWAK MATI PUN"
wah POWERnye ayat...
padan muke sape suh curik..
padahal nak kata mahal kat luar pendrive tu takdelah sangat..
dah la sanggup sebulan 2minggu aku tak makan sebab nak beli pendrive tu..
bayangkan la asyik minum air masak(skyjuice) je..(MY FAVOURITE DRINK) ehe
aku ni bukan org senang sangat pun..
aku ni pon susah..
ISH...
harga pendrive tu RM34.00 setelah ditawar..
sebelum ditawar harganya ialah RM38.00..
tgk kan aku da kata aku ni taklah kaya beno..
kalau aku kaya laa tak payah aku susah2 nak mintak tawar dr abg tu taw...
aku beli terus je...
alasannye sebab duit manyak...
HURM..
dah la tu banyak lak tu assignment yg disimpan lam pendrive tu..
lagi 1 week nak submit(tunjuk) kat cegu ilang da pendrive tu...
dah tu aku tak save lam lam PC wat rujukan kedua sebab ingat da selamat la simpan lam pendrive tu..
ERM..
walaupun harga pendrive tu tak semahal KAMERA kawan aku tapi ada nilai sentimental la kat situ...
walauapapun aku tetap merasakan KAMERA chip lagi berharga..
sebab woit KAMERA la MAHALLLLL taw...!!!
kalau harga KAMERA tu RM5..
leyh la beli 2 RM10...
ni tak RM 300-400..
baru dapat taw...
ish itu saja tuk kali neh...

actually aku tetibe teringat kat arwah pendrive tu sebab banyak assignment lam tu..
geram laa.. HAMPEH tol..
tapi apa2 pun mende tu da ilang dan da diganti dengan yang baru yang harganya jauh sedkit lebih murah dr dulu..
maklumla eden tak kayo nak boli mahal2 tu..!!


2 comments:

MiSz LoLiP0p_09 said...

lah....
siannyer kak..
pendrive hilang susah kot...

deanna fara said...

taw takpe diks.. sedih mulanya.. lepas tu tak lagi.. tapi maklumat lam tu manyak la diks...

Related Posts with Thumbnails