!!..find me here on this link..!!!

..mama oh mama..(bukan mamaku)

ari nie ngan semalam sungguh memeranjatkan aku.. tetibe je datang skola smalam..tgk2 ada mask rider kat muke mama.. whaa.. pada mulanya saya tak nampak pon..

tapi setelah dihebohkan oleh beberapa org kawan kelasku..
maka kedengaranlah bunyi ini..
"weyh korang mama pakai mask la..ish..ish..ish.. tengokla tu"
"mana.mana.mana"
"ko lambat la dia da masuk bilik guru"
"ala baru je nak tengok"
masalahnye aku pon skali terdengar perbualan itu maka aku pon nengok lah..
tapi bernasib malang sebab tak sempat nak nengok mama...

lepas tu kejaadian ari nie..
ari nie paper last exam kitaorang d fakulti 6R1..
masa time exam makroekonomi aku nampak mama masuk fakulti kitorang..
masa tu aku dok khusyuk lagi wat makro(sebab tak abih baca buku tak leyh jawab)
lepas tu bile time aku pandang d hadapan meja kuh ternampak mama with da mask..
TERPERANJAT I YOU...
mawnye tak..
tetibe je aku nampak mende putih 4 segi kat mulut dia..
ahahaha...
tengah2 khusyuk wat ujian makro nampak je dia masuk terus tak khusyuk dah.. ahahaha..
lawak je...
apa2 pon thanks to u MAMA..
bcoz mama pencetus idea generasi muda zaman kini untuk menulis blog.. ehe..
tambah2 aku la tu..
adoiii...

lepas tu sementara nak g li kek 3 org dara pujaan.. aku n satu dara pujaan ni(dinie) g la li mask rider kat pharmacy terdekat.. tak sangka lak kedai dia sebelah menyebelah je an.. ish2...
kami pon masuk lalu membeli 5 keping berharga 60 sen each..
lalu kami berpakat untuk memakainye esok d skola.. whaa ada the follower team neh.. adoi..
pape pon tok keselamatan gak menghindari dr H1N1 DISEASE..
so esok tgk la camne..
ehehehehe..

nak pakai camni ke..















camni ke..











ataw camni ke..














tengok la ske ati aku je la sok nak pakai camne mask tu kan..
ahahaha..
yg penting kami pakai..
ehehehe

2 comments:

sabrina fnd said...

hehe...kta dah buat one team la pkai mask tuhh...
alang2 better wear purdah trus...
nmpak da class skit..
elegan,,cam pmpuan arab lakk..
hehe.....
x per anak2 mama kena la ikut mama,
x baik derhaka tauuu...wawawa

when a [sportsgirl] wrote a blog said...

ehe.. betol2.. tanak jadi anak derhaka tu le pakai tu.. t kene sumpah lak... ehehehe

Related Posts with Thumbnails